Obres al Passatge El Miró de Mataró

Des de L'Associació Veïnal de Cirera ens sumem a l'escrit que ens fan arribar els veïns i veïnes afectats per les obres d'asfaltat dels carrers del barri. Aquest tipus d'actuació tenen un impacte important en les vides quotidianes de cadascun de nosaltres com perquè s'executin sense previ avís.

 

Obres al Passatge El Miró: increïble insensibilitat municipal i manca de respecte a la ciutadania.

El passat dia 15 de gener van començar per sorpresa unes obres de pavimentació del passatge El Miró i del carrer La Caseta a Cirera (Mataró).

Cap persona dels carrers afectats tenien cap notícia ni informació prèvia a l’inici de les obres, malgrat que la seva execució té un important impacte en la vida quotidiana de la gent. Comerços, tallers, pàrquings, empreses, residents i particulars en general es van veure fortament afectats per aquestes actuacions. El dia anterior a l’inici de les obres van aparèixer uns rètols de l’empresa constructora i un contenidor d’obres ple de llambordes.

.

Veïnes i veïns de la zona aquest mateix dia es van posar en contacte amb l’associació veïnal, que va comunicar que no disposava d’informació d’aquesta actuació municipal.

Tan difícil era organitzar per part de l’Ajuntament una reunió prèvia per explicar i informar del contingut del projecte, de la durada de la seva realització i de la seva afectació a la mobilitat de les persones?

És aquesta la política de participació ciutadana que practica el nostre Consistori? Fins a on arriba la manca de respecte cap a la ciutadania, a la que ni tan sols informa en temes importants per a la seva vida quotidiana?

.

Realment increïble i vergonyós. Aquestes formes d’actuació demostren que el Consistori prioritza la imatge publicitària i no la de creació de ciutadania responsable i de drets. Realment els responsables d’aquestes actuacions consideren que la ciutadania és titular i actora principal en la construcció de la nostra ciutat?

Un veí del Passatge el Miró | Mataró

   
© Associació Veïnal de Cirera - 2023